Casa Dell'Arte, Bodrum

Geçtiğimiz haftalarda iş için Bodrum'a gitmiştim. Mayıs ayında olacak bir organizasyon için önceden araştırmış olduğumuz otelleri, restoranları gezmemiz, görmemiz gerekiyordu.Malum uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacağız.



Casa Dell'Arte ile yollarımız kesişti google aracılığı ile.Beni de müdürümü de cezbetmişti baştan beri bu otel.Kataloglarını da incelediğimizde kesinlikle kendisine has bir dokusu, bir konsepti olduğunu gördük ve mutlaka burayı görmemiz gerektiğine karar vererek, gittik.


Casa Dell'Arte Torba'da bulunuyor.Güler yüzlü ve misafirperver çalışanları ile bizi ilk etapta cezbetmişlerdi bile.Otel'den bahsetmem gerekirse adından da anlaşılabileceği gibi (web sitelerinden oteiln tam adına bakabilirsiniz) sanat galerisi tadında.Kurucuları başta kafa dinleme amaçlı kendilerine villa olarak inşaa etmişler burayı.Sonra işletmeci olmaya karar vermişler ve ek binalarla oteli oluşturmuşlar.Butik bir otel burası esasında.Yaklaşık birbirinden farklı konseptlerde 50 adet odası bulunuyor.Denize sıfır olan bu otelin ayrıca iki adet yüzme havuzu da mevcut.

İçeriye girdiğinizde aslında bir sanat galerisine girmiş kadar oluyorsunuz.Her köşede tablolar, biblolar, nadide eserler bulunuyor.Kesinlikle muhteşem bir zevke sahipmiş bir zamanlar bu otelin sahibi olan kadın.Maalesef kanser yüzünden genç yaşta vefat etmiş.Allah rahmet eylesin.

Otel booking'de Bodrum'daki en iyi oteller arasında.Yorumlar da güzel otel hakkında.Kısmetse bu ay sonunda kalacağım bir hafta.Bakalım her şeyi ile tadını çıkarmaya çalışacağım.Ama şunu söyleyeyim kesinlikle kafa dinlemek için ideal bir yer.Çocuklu aileleri tercih etmiyor bu otel :)

Çoğu tarihi eser olarak ifade edilen eserleri doya doya göreceğim tekrar.Bu arada dip no istediğiniz objeyi, tabloyu satın alabiliyorsunuz.Fiyatların maşallahı vardır eminim :)



Edirne'den getirilmiş, tarihi eser niteliğinde kapı ile veda ediyorum size :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Norveç'i ucuza çıkarmanın yolları

Güney Amerika Kıtası Hazırlık Rehberi

Saraybosna